Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ψηφίστε ΝΔ για να σας κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν ξεχνά τον Αντώνη Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, που έγινε πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, κυβερνώντας την χώρα μαζί με το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι με ένα προβοκατόρικο άρθρο του σε Κυριακάτικη εφημερίδα (σε ποια άλλη; στην “Καθημερινή”…) βάζει κυριολεκτικά την αγχόνη στις προσπάθειες του κόμματός του, δηλώνοντας ότι είναι απαραίτητος εταίρος για την Ν.Δ. σε μία μελλοντική κυβέρνηση της χώρας το “ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ” όπως ονομάζεται σήμερα το ΠΑΣΟΚ και οι παραφυάδες του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει αυτό το ίδιο το κόμμα του και αυτό βεβαίως εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου.

Πέρα από αυτή την προβοκατόρικη ενέργειά του, για την οποία σίγουρα δεν θα χαίρονται και πολλοί από την σημερινή ηγεσία της Ν.Δ., προβαίνει σε ένα κυριολεκτικό παραλήρημα μεγαλείου, έχοντας το θράσος να γράφει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι έκανε θαύματα σαν πρωθυπουργός στα χρόνια των Μνημονίων! Όλα αυτά την στιγμή που είναι κατ’ ουσίαν υπόδικος και μάλιστα για ένα σκάνδαλο οικονομικό, για μια ρεμούλα, δηλαδή, και όχι για μία πολιτική σκευωρία, όπως αυτή που έστησε ο ίδιος και μία συμμορία επιόρκων κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ
Είναι δεδομένο πλέον και με το ίδιο το κείμενό του επιβεβαιωμένο ότι ο άνθρωπος ζει εκτός πραγματικότητας, αφού πιστεύει ότι ξαναέδωσε την… ελπίδα στους Έλληνες απέναντι στην θύελλα των μνημονίων όταν κυβέρνησε την χώρα και γράφει για το ζήτημα: “Η μεγάλη σύγκλιση έχει ήδη ξεκινήσει! Την περίοδο 2012-14, στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησής μας, αρχίσαμε να την κάνουμε πράξη μαζί με πολλούς άλλους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που πίστεψαν κι εκείνοι στην υπέρβαση... Τότε ξαναστήσαμε τη χώρα στα πόδια της και της ξαναδώσαμε το δικαίωμα στην Ελπίδα! Τα καταφέραμε με τις υπερβάσεις που τολμήσαμε τότε στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ.”
Αφού τα “κατάφερε” όλα αυτά, γιατί αλήθεια τον καταψήφισε ο λαός και έκανε από το πουθενά κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ; Ξεχνά ο Σαμαράς τα έργα και τις ημέρες του… Την ανεργία που κάλπαζε και τα σκάνδαλα που βγαίνουν ένα- ένα στην επιφάνεια και αυτό όχι επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει την κάθαρση, αλλά για τους δικούς του μικροπολιτικούς λόγους. Ξεχνά ότι και με το δικό του μνημόνιο υποδουλώθηκε κυριολεκτικά η Πατρίδα μας στους ξένους τοκογλύφους με το περίφημο PSI, με το οποίο λεηλάτησε και τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων!
Όμως, το θράσος του Σαμαρά δεν έχει όρια, αφού όπως λέει έδιωξε και τους λαθρομετανάστες από την χώρα! Γράφει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι καθάρισε το κέντρο της Αθήνας, αναφερόμενος στην φαρσοκωμωδία όταν μαζί με τον Δένδια έβαλαν τα ΜΑΤ να καθαρίσουν την Ομόνοια από τους λαθρομετανάστες και φώναξε τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών να απαθανατίσουν την “ιστορική” στιγμή όταν έπινε καφέ στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο στην συνέχεια γέμισε πάλι λαθρομετανάστες. Γράφει με θράσος, αγνοώντας τον αληθινό κόσμο, για το ζήτημα αυτό: “Είναι ότι ξαναφέραμε το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη! Δεν προλάβαμε να τα κάνουμε όλα. Πάντως, το κέντρο της Αθήνας καθάρισε τότε… Μειώθηκε τότε δραστικά ο αριθμός των λαθρομεταναστών στη χώρα.
“Κυνηγήσαμε τους νεοναζί”
Φυσικά από το παραλήρημά του δεν μπορούσε να λείψει και η πολιτική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι συνεργάτες του. Έχει δίκιο όμως να τα γράφει όλα αυτά, αφού και η δικογραφία που ήλθε για το ηχητικό ντοκουμέντο για τον “παναθηναϊκάκια” δεν προχώρησε στην Βουλή, όπως δεν προχώρησε και το ζήτημα με το βίντεο Μπαλτάκου παρόλο το γεγονός ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας που εξέτασε το θέμα στην πρότασή του αποφαίνεται ότι είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος του χρήζει ερεύνης …
Γράφει λοιπόν σχετικά: “Κυνηγήσαμε κάθε είδους ακραίους - από κουκουλοφόρους μέχρι νεοναζί…” Για μια ακόμη φορά ο ψεύτης Σαμαράς δεν λέει τίποτε άλλο από ψέματα. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι οι καταλήψεις των αναρχικών, το ιντιμίντια και οι κουκουλοφόροι βασίλευαν επί των ημερών του Σαμαρά. Έχει όμως επίσης την θρασύτητα να επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis, ξεχνώντας τα δικά του έργα και γράφοντας ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί προσπαθεί να χειραγωγήσει την δικαιοσύνη, να τρομοκρατήσει δικαστές και να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με προστατευόμενους ψευδομάρτυρες!
Λες και αυτός έκανε τίποτε διαφορετικό στην δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου συνέβησαν σημεία και τέρατα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πολιτικά νεκρός και απλά δεν μπορεί να το αποδεχθεί. Προσπαθεί να δείξει ότι είναι ζωντανός, κάνοντας αυτό που ήξερε πάντα να κάνει, δηλαδή ζημιά στην ίδια την πολιτική του παράταξη.
Όσο για μας πράγματι προσπάθησε και προσπαθεί τόσο αυτός, όσο και οι μπολσεβίκοι συνοδοιπόροι του στον πόλεμο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μας εξοντώσει, όμως το 2% στο οποίο ονειρευότανε (ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ) ότι θα φτάσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ήλθε ποτέ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνον είναι ζωντανή, αλλά είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη της χώρας!
Το σύνθημά μας “ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές” μετρήθηκε για πέντε ολόκληρα χρόνια και δοκιμάστηκε στον χρόνο και αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινό.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή