Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Οι «προσκυνητές» του Γιούνκερ και οι ανυπόταχτοι Χρυσαυγίτες

Πραγματικά θλιβερές σκηνές διαδραματίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν οι βουλευτές των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου» και της προσήλωσης στην μνημονιακή κατοχή άκουσαν με γλοιώδη έκσταση και ξέσπασαν σε θυελλώδη χειροκροτήματα την στιγμή που ο «φίλος της Ελλάδας» Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μιλούσε για «επιτυχίες και θυσίες των Ελλήνων» και για «σαφή έξοδο» τον Αύγουστο.

Όλες οι πτέρυγες της μνημονιακής υποδούλωσης αναγνώρισαν, δίχως την παραμικρή αιδώ, την «επιτυχία» των εθνοκτόνων μνημονίων με την σαλεμένη προκρούστεια λογική και την «ευεργετική» τους επίδραση σ’ όλους τους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Η ντροπή της επίσκεψης και της υποδοχής Μεσσία που επιφύλαξαν στον Γιούνκερ οι εγχώριοι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά μια μίζερη εικόνα σκλαβιάς που κυριαρχεί εδώ και χρόνια. Ότι δηλαδή, η Ελλάδα είναι μια Χώρα με περιορισμένα κυριαρχικά δικαιώματα στην εδαφική και θαλάσσια Επικράτειά της, στην δημόσια περιουσία της, στην οικονομική πολιτική της.
Οποιοσδήποτε Έλληνας δεν εξακολουθεί να είναι τυφλωμένος από το κομματικό πάθος της συνομοταξίας των φορέων του «Συνταγματικού τόξου» και την εξυπηρέτηση φθηνών και στενών συντηρητικών συμφερόντων, βλέπει ότι σύσσωμο το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» έχει την ίδια ακριβώς στάση εθελοδουλείας απέναντι στην τοκογλυφική συμμορία των δανειστών.
Η πολιτική, οικονομική, εκδοτική «ελίτ» των ελληνόφωνων ενδοτικών ανθελλήνων που κινούν τα νήματα σ’ αυτόν τον Τόπο έχουν ως μόνιμο σκοπό να διαστρεβλώνουν συστηματικά την πραγματικότητα, έτσι ώστε να μην γίνει στον βαθμό που πρέπει γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα μειωμένης Εθνικής Κυριαρχίας σ’ όλους τους κρίσιμους τομείς αυτοσυντήρησής της. Ένα προσκυνημένο, ασπόνδυλο, άτιμο και χωρίς την παραμικρή αίσθηση της ουσίας της Ελληνικότητας πολιτικό σύστημα πράττει, σε σχεδόν καθημερινή βάση πια, συνειδητές πράξεις προδοσίας της Πατρίδας και του Λαού, της Ιστορίας τους, σπιλώνοντας το παρελθόν και υποσκάπτοντας το μέλλον του Έθνους των Ελλήνων.
Σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σαν Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, σαν Πολιτικός Φορέας Αφύπνισης, Εγρήγορσης και Αγωνιστικής Ανά(σ)τασης με σκοπό την Νίκη του Ελληνισμού, έχουμε πλήρη συναίσθηση του «χαρακτήρα του επείγοντος» σ’ αυτόν τον Τόπο. Γι’ αυτό και η ενεργητική και ευεργετική σύμπραξη μαζί μας κάθε Έλληνα Πατριώτη που νοιάζεται ουσιαστικά και έμπρακτα για το παρόν και το μέλλον του Έθνους μας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Αποτελεί Υποχρέωση και Καθήκον!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ